WYKONANIE : Mięso pokrój na plastry i rozbij tłuczkiem .Śliwki zalej gorącą wodą i odstaw. Mięso przypraw solą i pieprzem. Śliwki odcedź i pokrój na kawałki. Następnie ponakładaj na mięso i pospinaj wykałaczkami. Na patelnię wlej olej i przesmaż do zrumienienia. Do garnka wlej bulion warzywno- mięsny i włóż roladki . Duś pod przykryciem 25 - 30 minut. Z mąki i masła przygotuj zasmażkę i wymieszaj dokładnie z bulionem . Można podawać z ziemniakami, kaszą, makaronem. Życzę smacznego!
Wikipedia
Wyniki wyszukiwania
Translate
poniedziałek, 25 marca 2013
ROLADKI SCHABOWE
WYKONANIE : Mięso pokrój na plastry i rozbij tłuczkiem .Śliwki zalej gorącą wodą i odstaw. Mięso przypraw solą i pieprzem. Śliwki odcedź i pokrój na kawałki. Następnie ponakładaj na mięso i pospinaj wykałaczkami. Na patelnię wlej olej i przesmaż do zrumienienia. Do garnka wlej bulion warzywno- mięsny i włóż roladki . Duś pod przykryciem 25 - 30 minut. Z mąki i masła przygotuj zasmażkę i wymieszaj dokładnie z bulionem . Można podawać z ziemniakami, kaszą, makaronem. Życzę smacznego!
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz